понеділок, 22 листопада 2021 р.

День гідності та свободи в Чудейській гімназії

 День Гідності та Свободи в Чудейській гімназії відзначили заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились в пам’яті українців. 21 листопада – день, коли в Україні почалися дві революції: Помаранчева (2004 р.) та Революція гідності (2013 р.). 

З нагоди відзначення Дня гідності та свободи в гімназії проведені такі заходи: інформаційні перерви та конкурс розмальовок в початкових класах до Дня гідності та свободи, виховна година-презентація "Революція гідності" в 5-А класі,  бiблiотечний урок з ученицями 9 класу до 21-листопада на тему "День гiдностi та свободи’", виховна година в 6-му класі "День гідності та свободи", година спілкування на тему "Революція гідності" в 7-Б класі, виховна година "Будьмо ж гідними" в 7-А класі, оформлений інформаційно-тематичний куточок в бібліотеці "Революція свідомості".

        Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.  


Інформаційні перерви та конкурс розмальовок

 в початкових класах до Дня гідності та свободи





















Виховна година-презентація "Революція гідності"
 в 5-А класі




Бiблiотечний урок

 з ученицями 9 класу "День гiдностi та свободи"





Виховна година в 6-му класі "День гідності та свободи"












Година спілкування на тему "Революція гідності"

 в 7-Б класі






Виховна година "Будьмо ж гідними" в 7-А класі






 Інформаційно-тематичний куточок в бібліотеці 

"Революція свідомості"



Немає коментарів:

Дописати коментар