понеділок, 22 листопада 2021 р.

Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху в Чудейській гімназії

 

Учні та вчителі нашої гімназії приєдналися до другого етапу Глобального Тижня безпеки дорожнього руху, який у всьому світі проходить  із 15 по 19 листопада 2021  за ініціативою ООН по всьому світу. Цього року його присвячено темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

Тому традиційно в нашій гімназії проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

Наші учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.   








            19 листопада 2021 року в гімназії був проведений Національний урок з безпеки дорожнього руху. 

    Наші вчителі використали матеріали для уроку (методичні рекомендації та відеоматеріали для трансляції учням), які містяться за покликанням: https://dopomogadtp.com/ua  у розділі «Єдиний національний урок», або ж на YouTube-каналі «Безпечна країна» https://www.youtube.com/c/Безпечнакраїна  (папка «Відеоматеріали Всеукраїнського уроку з безпеки дорожнього руху»).

Немає коментарів:

Дописати коментар