пʼятницю, 2 квітня 2021 р.

2 квітня - Міжнародний день дитячої книги



Починаючи з 1967 року з ініціативи і за рішенням Міжнародної ради з дитячої книги 2 квітня, в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, весь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги.

Всім відомо, що найважливіше вкладається в людину ще в дитинстві. Отож, важливо читати в ранньому віці дітям книги. Тому, що книга спонукає до роздумів, до вміння слухати та чути. Напевне немає людини, яка б не читала у своєму дитинстві казок. А найкраще, коли батьки читають разом з дітьми. І саме зараз, під час карантину, ми радимо батькам розповісти своїм дітям про свої уподобання у дитинстві, про свою першу прочитану книгу, про цікаву життєву історію з дитинства. ПАМ'ЯТАЙТЕ, що саме ви закладаєте особистість своєї дитини. Тож знайдіть час у вільну хвилину для ваших дітей. Прочитайте їм цікаву книгу, читайте разом з ними. Ставши дорослими, вони це згадають.

Бібліотекар Чудейської гімназії, Пентнла М.В., організувала до Міжнародного дня дитячої книги конкурс малюнків "Ілюстрації з улюблених казок" та конкурс віршів і прислів'я про книгу "Чарівний світ дитинства" серед учнів 2-4 класів. 






Немає коментарів:

Дописати коментар