четвер, 25 березня 2021 р.

Тиждень цифрової грамотності

Чудейська гімназія долучилась до Всеукраїнського тижня Європейської цифрової грамотності #AllDigitalWeek2021.

 #кібербезпекавдії #AllDigitalWeek2021 #МінЦифра

Наші вчителі, учні та їхні батьки є учасниками інформаційної кампанії «Медіабезпека в Дії», яку проводить Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації у співпраці з відділом цифрового розвитку ЧОДА з 24-26 березня 2021 року у рамках Європейського тижня цифрової грамотності.

В рамках зазначеного заходу, з метою популяризації цифрових навичок суспільства, заплановано проведення онлайн-тренінгів на facebook-каналі Департаменту. Під час тренінгів спікери діляться своїми досвідом та компетенціями у трьох галузях: медіаграмотності, онлайн-безпеки та STEM-освіти. 



Це щорічна кампанія, покликана надихнути людей на вдосконалення діджитал-навичок 📲

У 2021 році #AllDigitalWeek вперше проводиться в Україні на державному рівні.
📌Наші вчителі долучилися до флешмобу #Я_в_Дії та пройшли тест на цифрову грамотність 👉🏼
https://osvita.diia.gov.ua/digigram 
Пропонуємо всім бажаючим долучитися до флешмобу та пройти тест і поділитися своїм результатом у соцмережах натиснувши на посилання https://osvita.diia.gov.ua/digigram

Цифрові навички збільшують можливості в розвитку та кар'єрі. Вони дозволяють працювати з будь-якого куточка світу, комфортно отримувати державні сервіси за пару кліків, безпечно користуватись соцмережами, навчатись та масштабувати свій бізнес.

#МінЦифра #Цифрограм #кібербезпекавдії

На сьогоднішній день цифрова грамотність – один з пріоритетних напрямів розвитку освітньої галузі. За офіційними даними, 53% українців володіють цифровими навичками нижче базового рівня, а 47% громадян зацікавлені в навчанні цифрових навичок.


Немає коментарів:

Дописати коментар