понеділок, 4 травня 2020 р.

Всеукраїнська діджитал-олімпіада від «На Урок»


Розпочато реєстрацію на Всеукраїнську діджитал-олімпіаду від «На Урок».
З 23 квітня розпочато реєстрацію на «VI Всеукраїнську інтернет-олімпіаду» від «На Урок», що триватиме з 27 квітня по 20 травня (включно). Захід є повністю безкоштовним, а взяти у ньому участь можуть усі діти. 
В умовах карантину дистанційні засоби навчання стають не просто додатком до звичного навчального процесу, але важливим видом активності, що масово використовують учителі у своїй щоденній практиці. У цьому контексті онлайн-олімпіада є тим інструментом, що допоможе освітянам не лише повернути учнів до підготовки та навчання, але і провести контроль знань, набутих дітьми протягом року.
Онлайн-олімпіада – це більше мільйона учасників з десяти тисяч шкіл по всій Україні та 80 тисяч вчителів, що брали участь у діджитал-змаганнях торік і з задоволенням реєструють учнів сьогодні.
Інтернет-олімпіада від «На Урок» це:
-          Доступно в умовах карантину.
-      Швидкі результати, що неможливо підробити (свій результат учень отримує одразу після виконання завдань, тоді як загальний результат буде відомий після підрахунку 22 травня).
-          Доступність для всіх учнів, а не лише відмінників.
-          Для школярів – дипломи та сертифікати за участь.
-      Для вчителів – свідоцтва про підготовку учнів та призерів, іменні подяки за залучення учасників.
Зареєструватися на змагання та виконати завдання можна до останнього дня олімпіади – до 20 травня. Усі питання розроблені відповідно до шкільної програми та дозволяють перевірити учням знання з 19 дисциплін, серед яких: українська, англійська та німецька мови, мистецтво, громадянська освіта, фізика, хімія, біологія, надзвичайно популярні минулого року інформатика, «Я вивчаю світ» та багато інших.
Більше інформації та реєстрація за посиланням: https://naurok.com.ua/olimpiada.

З повагою, Перепелиця Дмитро Олександрович і команда Освітнього проєкту «На Урок»
Зворотний зв’язок
Email: info@naurok.com.ua
Телефон: 0-800-33-91-21


Немає коментарів:

Дописати коментар