пʼятницю, 25 травня 2018 р.

Відлунав останній дзвінок!


Останній дзвоник задзвонив у школі, 
Учитель нас веде з шкільних дверей. 

І ми за ним крокуємо поволі, 
А сльози проливаються з очей. 
У довгу путь іти нам із тобою 
Тернистими стежинами життя. 
Нічого не здолати нам без бою, 
Попереду великі відкриття. 




У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. 
25.05.2018 року срібним переливом прозвучав останній дзвоник у нашій школі. Святкували всі: першачки, які успішно опанували свою першу книгу – Буквар, випускники 4-го класу, та найбільш хвилюючим стало це свято для наших випускників 9-го класу. Класний керівник Биндю Аврора Георгіївна вивела їх востаннє на шкільне подвір'я під звуки чудової мелодії. 
Шкільне подвір’я було наповнене сміхом, радістю і сумом, тому що для когось це свято веселе та радісне, адже закінчився навчальний рік, закінчились уроки, домашні завдання,… але сумні обличчя випускників нагадують про мить прощання, яка настала саме для них учнів 9-го класу. Задумливі обличчя батьків, а в погляді гордість та хвилювання за своїх нащадків.

  Урочистий захід був наповнений теплими словами привітань, квітами та гарними вбраннями школярів.

Чарівні ведучі-Мотреску Марінела та Галан Олена







Дорогі випускники! Щоранку протягом дев’яти  років кожного з вас вела стежина  до шкільного порогу. А тепер поведе вона вас у самостійне життя.І все життя поруч із вами йтиме ваша доля. Якою вона буде, залежить від вас. Ми ж бажаємо вам тільки щасливої долі.


Урочисте внесення прапору України.


До вітання школярів долучився і отець Георгій, який побажав усім присутнім Божого благословення, а випускникам щоб завжди пам'ятали про своїх вчителів, які протягом 9-ти років їх навчали та взяли в подальше життя все найкраще чому були навчені. Також батюшка побажав дітям в різних життєвих ситуація, чи то добрих чи складних, ніколи не забували про Бога.



Заступник  голови Чудейської ОТГ,Падурі Василь Миколайович привітав учнів і вчителів із закінченням навчального року, побажав усяких гараздів. За вагомий  внесок та активну участь у навчанні та вихованні учнів школи з нагоди свята «Останнього дзвоника»Падурі Василем Миколайовичем  було нагороджено почесними грамотами вчителя молодших класів-Балан Данієлу Миколаївну; педагога-організатора-Биндюл Мар"яну Миколаївну та вчителя фізичної культури за вагомий внесок та активну участь у громадському і спортивному житті села-Савчук Лілію Мірчівну.














Учні 1-их класів привітали випускників

Найщиріші привітання випускникам пролунали від молодших сестер та братів.


Зі словами вдячності випускники школи звернулися до вчителів,до батьків,до колег та друзів.


Попеску Габрієла виконала пісню присвячену усім батькам.


"
Кожен з вас - це унікальна, неповторна особистість. Кожен з вас  здатний відстояти свою думку і витримати будь-які випробування для досягнення успіху. Будьте гідними поваги людьми і радуйте нас і батьків своїми досягненнями! У добру путь!".Із такими словами звернулася до випускників їхня перша вчителька-Балан Данієла Миколаївна.


"Ось і дійшли ми з вами до цієї знаменної дати - закінчення школи! Шкільна пора назавжди залишиться у вашій пам'яті. Нехай дружба, яка зав'язалася в ці роки, стає тільки міцнішою, а поради шкільних наставників не забуваються."-побажала наставниця 9-го класу, класний керівник -Биндю Аврора Георгіївна


З вітальним словом до учасників урочистого дійства звернулася директор школи Чепега Ніколета Вікторівна. Вона побажала випускникам, для яких цей день є особливо хвилюючим, зробити правильний вибір, обрати саме ту професію, яка буде до душі, допоможе реалізувати себе та стати успішним громадянином своєї держави. 
 Потім директор школи вручила нагороди за кращі досягнення у науці,спорті та творчі здобутки 2017-2018 навчального року.



















Кращі спортсмени нашої школи у 2017-2018 н.р.


Коваль Марія виконала пісню про довгоочікувані канікули.








Право дати останній дзвоник надалося випускникам школи


























Тільки час пролетить дуже швидко, умить
 Понесе всіх життя, закружляє.
 І з роками у когось душа защемить,
 Як дзвінок цей останній згадає.

Немає коментарів:

Дописати коментар