середу, 23 травня 2018 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 14 по 18 травня 2018 року в нашій школі був проведений 

Тиждень безпеки дорожнього руху


Протягом тижня були проведені наступні заходи:

14.05.-Загальношкільна лінійка. Відкриття тижня БДР на тему «Азбука безпеки на дорозі».



Також 14.05. до нашої школи завітав представник рятувальної служби який провів невеличку бесіду з дітьми про те як потрібно поводитись в надзвичайних ситуація на дорозі .




15.05. Тематичні бесіди,  Робота учнів учнівського самоврядування знімання фільму реклами «Життя без ризику»





16.05.- Показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-5 кл.) та документального фільму «Ціна не уваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 6-9 кл.) дорожнього руху»  (6-9 кл.),  Конкурс віршів та загадок про дорожній рух.



17.05.-Конкурс тематичних малюнків на тему «Знай дорослий, знай дитя: Безпека руху – це життя» (1-5 кл.), конкурс тематичних буклетів, бюлетенів «Молоде покоління – за безпеку




Також 17 .05. правоохоронці завітали до нашої  школи ,де провели  з дітьми різної вікової категорії профбесіду на правову тематику. Було проведено бесіду серед дітей на тему: «Правила безпеки на дорозі», «Недопущення скоєння протиправних дій неповнолітніми», поводження під час навчально-виховного процесу», проведено індивідуальну бесіду з учнями схильними до втеч та правопорушень: «про недопущення самовільного залишення учнями навчального закладу та його наслідки».
Щоб уникнути неприємностей поліцейський застеріг та суворо наказав дітям вести себе чемно і не порушувати дисципліни та закону.





18.05.- Шоу вікторина на тему «Вивчи правила і знай та завжди їх пам’ятай»,   лінійка-закриття Тижня знань Правил Дорожнього руху .





Немає коментарів:

Дописати коментар