неділю, 31 грудня 2017 р.

Святкування Новорiчних свят

Новорічні свята - чарівні. У переддень Нового року, 29 грудня 2017 року, для учнів 1-9 класів  в  нашiй школi пройшло Новорічне свято "Чарiвна подорож". Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку,святкову залу, гірляндами та іграшками.
      В цей  день у всіх учнів, вчителів та батьків  був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.  Святкування Нового року у стінах школи проходили у 2 зміни: 1-4 класи та 5-9 класи .
 Для учнів 1-4 класів до нашої школи були запрошені актори  театру зі спектаклем «Мiсiя-врятувати Новий Рiк».Актори підготували святкову феєричну програму з новорічними сюжетами, конкурсами,  піснями та хороводами. По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька  подарували солодкі подарунки учням 1-4 класів.
Для учнів 5-9 було органiзовано свято "Чарiвна подорож".На свято завiтав ельф-Спiрi,найкращий помiчник Дiда Мороза ,який мав виконати декiлька доручень (учениця 8-го класу Мотреску Марiнела).Його супроводжувала учениця-помiчниця(Кучурян Iнна-Учениця 8-го класу).Коли доручення було виконано на свято завiтав Дiд Мороз.Пicнi,танцi,п'єси,колядки,щедрiвки,цiкавi конкурси та навiть наша традицiйна маланка-все було на нашому новорiчному святi.Учнi 5-9 класiв показали неабиякi таланти.
      Гарним настроєм, радістю,   відчуттям  чарівної новорічної  казки  – ось з якими емоціями учні нашої школи зустрічатимуть   новий 2018 рік.
Свято 1-4 класiв:
















Свято 5-9 класiв:























 


















Немає коментарів:

Дописати коментар