пʼятницю, 11 листопада 2022 р.

Тиждень ОСНОВ БЕЗПЕК ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ


Безпека – це мета, а безпека життєдіяльності – це засоби , шляхи, методи її досягнення.

    Напевно кожен погодиться із твердженням, що найцінніше, що має людиназдоров’я. 
 Тому з метою
популяризації серед учнів здорового способу життя, виховання культури безпечної життєдіяльності, профілактики травматизму, отримання вмінь і практичних навичок щодо проведення рятувальних та інших невідкладних робіт під час ліквідації наслідків аварії, катастроф, стихійного лиха, а також з метою формування свідомого та відповідального ставлення до особистої та колективної безпеки в Чудейській гімназії з 07.11.2022 по 11.11.2022 проходив тиждень з основ безпеки життєдіяльності. У закладі було проведено виховні заходи, рольові та дидактичні  ігри, лекції, вікторини, майстер клас з надання І медичної допомоги.

   Сьогодні проблема безпеки стоїть дуже гостро, тому на заклад покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя.

    Протягом тижня було проведено в закладі ряд різноманітних заходів, метою яких було :   - підвищення ефективності навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя;

- поглиблення теоретичних знань та закріплення практичних навичок вчителів щодо формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я і життя;

- пропагувати здоровий спосіб життя серед батьків та їх дітей. 

       Проведено  ряд заходів, спрямованих на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до свого здоров’я, формування навичок безпечного поводження з електроприладами. Учні довідалися багато нового та мали можливість продемонструвати свої знання, набуті на уроках «Основ здоров’я» . 



















Немає коментарів:

Дописати коментар