понеділок, 19 квітня 2021 р.

Конкурс дитячих малюнків «Намалюй свою «МРІЮ» в Чудейській гімназії

 Конкурс дитячих малюнків «Намалюй свою «МРІЮ», приурочений 75-й річниці з дня створення Конструкторського бюро «Антонов», відбувся в Чудейській гімназії.

Під керівництвом Олега Антонова було створено 22 типи літаків сімейства «Ан» та близько 100 їх модифікацій.

Сьогодні візиткою державного флагману авіабудування Державного підприємства «АНТОНОВ» на світовому ринку є літаки-гіганти Ан-22 «Антей», Ан-124-100 «Руслан» та найбільший у світі літак Ан-225 «Мрія».

Одним з маловідомих широкому загалу фактів біографії генерального авіаконструктора авіаційної техніки Олега Антонова є захоплення живописом, його творчий спадок становить близько 40 картин.

Для популяризації видатної постаті Олега Антонова та професії авіаконструктора серед учнів Чудейської гімназії ми долучилися до реалізації проекту «Намалюй свою «МРІЮ» відповідно до Положення про конкурс дитячих  малюнків «Намалюй свою «МРІЮ».

Комісія в складі: Чепега Н.В.-директор гімназії, Пентела М.В.-вчитель мистецтва та Биндюл М.М.-образотворчого мистецтва підбила підсумки конкурсу та обрали І, ІІ, ІІІ місця відповідно в кожній віковій категорії. Роботи тих хто посів призові місця, направленні для подальшої участі у територіальному конкурсі.











Немає коментарів:

Дописати коментар