пʼятницю, 20 листопада 2020 р.

Звіт Про проведення Тижня безпеки дорожнього руху В Чудейській ЗОШ І-ІІ ст.№3 з 09.11.2020 по 15.11.2020

 


        Відповідно до розпорядження відділу освіти Чудейської ОТГ від 03 листопада 2020 р. №355, до листа  Департаменту освіти і науки від 30.10.2020 № 01-31/2858 «Про проведення Тижня безпеки дорожнього руху у 2020 році» та з метою привернення уваги до надскладної ситуації з безпеки дорожнього руху в Україні, сприяння вихованню дорожньої культури серед учнів та вихованців та об’єднання зусиль суспільства задля зменшення кількості смертей і травм на дорозі з  09 по 15 листопада 2020 року, в Чудейській ЗОШ І-ІІ ст.№3 було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. Всі заходи Тижня проводились з урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Так як, з 09 по 15 листопада 2020 року наша школа перебувала на дистанційній формі навчання, всі проведені заходи з учнями та їх батьками були в он-лайн форматі, метою яких було залучення учнів до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях села, заміських дорогах, у транспорті.

Протягом тижня проводились наступні заходи:

- Класні керівники та класоводи провели:

1)Он-лайн бесіди з батьками з питань безпечної поведінки дітей на дорогах, особливостей перевезення дітей автотранспортом, шкільним автобусом.

2)Додаткові заняття з ПДР з учнями, які мають власні велосипеди, мопеди, скейти.

3) Виховні години «Життя – це наш безцінний скарб, тож не залиш його без барв», «Правила дорожнього руху знай – життя і здоров’я зберігай», «Я - учасник дорожнього  руху».

4) Відправили своїм вихованцям, через електронні носії, цікаві завдання по складанню кросвордів і ребусів з правил дорожнього руху.

5) Оновили інформаційні стенди з Правил дорожнього руху в навчальних кабінетах.

6) Класоводи провели пізнавальні заходи з вивчення Правил дорожнього руху для молодших школярів.

7) Організували перегляд відеофільму «Азбука безпеки на дорозі», презентації «Безпека дорожнього руху» за посиланнями https://www.youtube.com/watch?v=zFe-AaClCIs , https://vseosvita.ua/library/prezentacia-na-temu-bezpeka-doroznogo-ruhu-86998.html

- Педагог – організатор:

1) Організувала та опублікував рубрику на офіційному сайті школи на тему: «Безпека дорожнього руху - це життя»;

2) Оформила соціальні сторінки Чудейської ЗОШ І-ІІ ст.№3 Instsgram, Facebook  інформацією щодо проведення Тижня безпеки дорожнього руху у 2020 році.

 - Шкільний бібліотекар оформила в шкільній бібліотеці постійно діючу книжкову виставки «Правила для пішохода» .  

 


Педагог –організатор:                                        М.М.Биндюл



 

Немає коментарів:

Дописати коментар