вівторок, 17 березня 2020 р.

Рекомендовані заходи для організації освітнього процесу під час карантину для вчителів предметів природничо-математичних дисциплін:


З метою забезпечення дистанційного навчання та самостійної роботи під час карантину рекомендуємо:
- учням 6-9-х класів з предмету  «Біологія»  користуватися наступними посиланнями:
- учням 7-9-х класів з предмету  «Хімія» користуватися наступними посиланнями:
- учителям біології, хімії та природознавства для організації дистанційного навчання під час карантину, можна користуватися такими сайтами, наприклад:


-          учням та учителям  предмету «Фізика»:
7 клас


8 клас

9 клас



-          учням та учителям  предмету «Інформатика»:
1.      Google Classroom -  https://classroom.google.com
Школа+ - http://schoolplusnet.com/editschool.php?id=7151

Учням та учителям з предмету "Математика"

Для учнів 5-6 класів рекомендуємо активізувати участь у міжнародному освітньому проекті з математики – Матіфік, що працює безкоштовно по всьому світу від Австралійської освітньої організації Матіфік – сучасний освітній електронний контент для вивчення математики в 1-6 класах в ігровій формі для всіх закладів освіти, які виявлять бажання використовувати його у процесі навчання. Більш детальна інформація на сайті “Матіфік в Україні”. Посилання для реєстрації закладів освіти:
Для учнів 7-9 класів пропонуємо більше використовувати самоосвіту,  вивчаючи теми за підручниками, посібниками та іншими джерелами, наприклад, популярними є сайти:  https://yukhym.com/uk/geometriya.html; https://yukhym.com/uk/matematika.html.
Також рекомендуємо вчителям долучати до використання відео уроки свої чи використовувати чинні  портали, наприклад, «У класі» http://uklasi.com.ua/:
6клас. Математика.
7клас. Алгебра.
7клас. Геометрія.
8клас. Алгебра.
8клас. Геометрія.
9клас. Алгебра.
9 клас. Геометрія.

Немає коментарів:

Дописати коментар