суботу, 14 грудня 2019 р.

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС


Відповідно до Указу Президента України №945/2006 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
З метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у нашій школі проводились виховні заходи:
-Інформаційні хвилини;
-Виховні години;
-Перегляд соціальних роликів "Життя навпіл. 30 років після аварії на Чорнобильській АЕС","Ліквідаторам аварії на ЧАЕС - дякую за життя";




-Організовано виставку на базі шкільної бібліотеки «Чорнобиль крізь покоління».



Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Щороку 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Саме цього дня у 1986 році завершилося будівництво захисного саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком. Аварія на Чорнобильській АЕС стала справжньою національною трагедією, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Ядерна стихія опалила долі мільйонів українців, породила величезну кількість проблем. З плином часу вони змінюються, трансформуються, але не зникають. Ми в неоплатному боргу перед героями-чорнобильцями, які захистили теперішні й прийдешні покоління від радіаційного лиха. Схиляємо голови в пошані перед кожним, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. Шановні ліквідатори! Ви є справжнім прикладом патріотизму, мужності та самовідданості. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного затишку, оптимізму, добробуту та благополуччя!

Немає коментарів:

Дописати коментар