четвер, 14 листопада 2019 р.

ШКІЛЬНА БЛАГОДІЙНА ЯРМАРКА


Добра пора року — осінь. Усі мешканці нашого села  радіють від того, що польові роботи закінчилися, увесь урожай зібрано, усе добро із садів, городів, полів підвезено в двори, сховане в комори, льохи й клуні.  Раніше, зазвичай, у цей час люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб похвалитися вирощеними овочами й фруктами. Учні школи вирішили пригадати традиції наших пращурів і створити в школі невимушену атмосферу веселого гамірного ярмарку.
Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно – ось як проходив осінній ярмарок у Чудейській ЗОШ І-ІІ ст.№3. Так було й 14 листопада, поблизу Дня працівників сільського господарства. Учні принесли до школи різноманітну смакоту. Всі товари приготовлені вдома, акуратно упаковані, загорнуті, розфасовані — готові до вживання, аби відразу можна було розставити усі  страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, учителям, батькам — усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити. На ярмарку всі бажаючі змогли продегустувати та придбати різноманітні десерти, тістечка, пряники. Чого тільки тут немає: і печене, і варене, і вирощене своїми руками. А скільки кольорів! А скільки барв! Кожний клас  продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших з них. 
Проведене свято принесло всім хороший настрій, об`єднало зусилля батьків, учнів, вчителів. Усі залишилися задоволені і в гарному настрої.   А загалом, дуже хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням долучилися до цієї цікавої та потрібної шкільної справи.







 









Немає коментарів:

Дописати коментар