неділю, 30 вересня 2018 р.

День людей похилого віку.

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.
Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. За міжнародною класифікацією, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Таких у світі нині понад 640 мільйонів, тобто майже кожна десята людина на Землі.

В нашій школі також працюють дві людини похилого віку - Биндю Лідіа Миколаївна та Семенюк Марія Іллівна. Кожна з них досягли великих успіхів у роботі вчителя і по житті. Ми-шкільна родина  щиро вітаємо їх із таким важливим святом:


Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку .

Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності за вклад в розвиток школи та села, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.
Ви достойно виховували дітей, а сьогодні передаєте свій досвід внукам та правнукам. Ви завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж. Приємно, що багато Ви веде активний спосіб життя. Ви берете участь в вихованні молоді.

В цей день, ми низько схиляємо перед Вами голову. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!

Немає коментарів:

Дописати коментар