пʼятницю, 4 травня 2018 р.

День цивільного захисту



Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 4 травня 2018 р.у нашій школі відбувся  День цивільного захисту.
Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя. У цей день було проведено цілий ряд заходів.

1.Урочиста лінійка до Дня цивільного захисту. Оголошення плану проведення Дня цивільного захисту.




2.Бесіди з питань цивільного захисту.

На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах.




3. Вікторина на тему: «Правила поведінки в екстремальних ситуаціях».
Вікторина була проведена шкільним психологом 03.05.2018р.Торською М.М.



4. Практичне відпрацювання евакуації учнів та працівників школи.
Під час проведення навчальної евакуації учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту на випадок надзвичайних ситуацій.




5.Конкурс-вікторина «Допомогти! Врятувати! Запобігти!».
У вікторині взяли участь всі учні школи.Кожен клас отримував по два запитання з цивільного захисту.Всі класи відповідали правильно на запитання-початкові класи з допомогою класних керівників,проте старшокласники впевнено самі давали відповіді.













 6. Тренування. Надання першої медичної допомоги при різних пораненнях.
Учні 8-9 класів пройшли тренування з надання першої медичної допомого при різних пораненнях та переломах під наглядом шкільної медсестри Патраучан Н.С.












День цивільного захисту проведено цікаво та повчально.   Усі переконалися в тому, що отримані знання можуть знадобитися у повсякденному житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар