пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!..

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття. Можливо, Тарас Григорович саме та людина, з якої кожен повинен брати приклад. У ці весняні дні в Україні проходять заходи до Шевченківської річниці, присвячені великому творчому шляху та неоціненному доробку Великого Кобзаря.
Уже багато років минуло з того дня, як перестало битися благородне серце геніального поета, але світлий образ Великого Тараса безсмертний, як і сам народ, що породив його.
На початку березня кожного року в нашій школі проходять заходи, присвячені великому сину українського народу - Т.Г.Шевченку.
Учні взяли участь у конкурсі читців поезії «Уклін, тобі, Кобзарю!». У виконанні учасників пролунала поезія великого митця, а також твори сучасних поетів, присвячені Шевченкові та Україні.
Педагогом-організатором ,Биндюл М.М.,був проведений флешмоб на тему "Борітеся-поборете"присвячений Шевченківським дням.Учні з усіх класів читали вірші або уривки поезій Т.Г.Шевченка.
Минають десятиліття, а Шевченкове слово залишається таким же світлим, діючим, закличним для усіх поколінь, бо воно – невмируще.




Немає коментарів:

Дописати коментар